Αγαπητοί επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, ως διευθυντής του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων σας καλοσωρίζω, εκ μέρους των συναδέλφων καθηγητών αλλά και των μαθητών του σχολείου μας.
Οι δυσκολίες των καιρών, τις οποίες όλοι βιώνουμε, μας θέτουν σε περίσκεψη και μας καλούν να επαναπροσδιορίσουμε στόχους, αρχές, ρόλους. Ατσαλώνουν όμως παράλληλα τη θέληση μας να εργαζόμαστε άοκνα για την πρόοδο και την ψυχοπνευματική ολοκλήρωση των παιδιών μας.
Σε πείσμα κάθε αντιξοότητας, αγωνιζόμαστε για μια παιδεία άρτια, για ένα σχολείο συνεργατικό, δημιουργικό, ευέλικτο, ανοικτό στην κοινωνία, πηγή γνώσης αλλά και χαράς.
Ονειρευόμαστε και επιθυμούμε το δημόσιο σχολείο στο ύψος και το επίπεδο που του αξίζει και είμαστε πρόθυμοι να υπηρετούμε καθημερινά αυτόν το στόχο. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ως εκπαιδευτικοί ασκούμε λειτούργημα. Το σχολείο μας είναι δικές μας Θερμοπύλες τις οποίες είμαστε ταγμένοι να φυλάγουμε.
Το κάνουμε με επίγνωση, συναίσθηση της ευθύνης αλλά και ικανοποίηση, τέτοια που γεννά μόνο η επιτέλεση κάθε υψηλού αυτόβουλου χρέους.

Ιωάννης Μιχάλης
Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 13:49
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « About our school Λίγα λόγια για τη Βιβλιοθήκη »
Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3