Εγκαινιάστηκε σήμερα το μεσημέρι η σύγχρονη βιβλιοθήκη-αναγνωστήριο του 6ου γυμνασίου Τρικάλων (Αγία Μονή).

Τα εγκαίνια τελέσθηκαν από  τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο, παρουσία του δημάρχου κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, αντιδημάρχων, της Περιφερειακής Διευθύντριας  Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κας Ελένης Αναστασοπούλου, της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κας Βάσως Κάκλα, του γυμνασιάρχη κ. Γιάννη Μιχάλη, μελών του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου κ.α.

Η αίθουσα είναι σχεδιασμένη να προσφέρει άνεση και ευχάριστο περιβάλλον στους αναγνώστες και είναι μελετημένες πολλές λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Εκτός από την πρότυπη αίθουσα του αναγνωστηρίου, το σχολείο διαθέτει αίθουσες που έχουν ζωγραφιστεί με διάφορα θέματα που σπάνε την μονοτονία των τεσσάρων  τοίχων.

Αξιέπαινη είναι η προσπάθεια όλων των ανθρώπων που συνέβαλαν με το μεράκι τους και τη φαντασία τους , στην κατασκευή όλων αυτών και ο γυμνασιάρχης στον λόγο του, τους ευχαρίστησε έναν-έναν. Σημειωτέο πως η διακοσμήτρια κα Τζήνα Μπέη επιμελήθηκε αφιλοκερδώς τον χώρο της βιβλιοθήκης.

Το 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της νέας σχολικής του βιβλιοθήκης. Η παρουσία τους αποτέλεσε τιμή για το σχολείο.

Ευχαριστούμε επίσης τα ζαχαροπλαστεία «Ένα και Κάτι» του κ. Μπουλογεώργου, καθώς και τα αρτοποιεία «Αρτόκοσμος» του κ. Αχ. Τσέτη, για την ευγενική προσφορά εδεσμάτων κατά την ημέρα των εγκαινίων.

Ευχαριστίες οφείλουμε και στα βιβλιοπωλεία «Κηρήθρες» και «Τσιοπελάκος», τα οποία προσέφεραν βιβλία στη νέα μας βιβλιοθήκη.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 09:13

Πολυμέσα

Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια
Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3