6 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

6 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η Υποδ/νση Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Π.Ε Τρικάλων και ο Ερυθρός Σταυρός στο 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων.

Στο πλαίσιο δράσεων για την Πανελλήνια Ημέρα Φιλοζωίας το 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων υποδέχτηκε τον κτηνίατρο Dr. Κοσμά Αποστολίδη, ο οποίος μίλησε στους μαθητές της Α-Β τάξης Γυμνασίου για τα δικαιώματα των ζώων και τις υποχρεώσεις αυτών που επιλέγουν να έχουν ένα ζώο συντροφιάς. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα είδη που είναι ελεύθερα στην φύση και φυλακίζονται σε κλουβιά από τους ανθρώπους ενώ επισήμανε στους μαθητές ότι η συμπεριφορά μας προς τα ζώα είναι ένα αληθινό δείγμα Παιδείας.

Η κα Ελένη Γιοβανοπούλου Νοσηλεύτρια του Ερυθρού Σταυρού, επισκέφτηκε το 6ο Γυμνάσιο Τρικάλων και εκπαίδευσε τους μαθητές της Α τάξης Γυμνασίου στην σωστή χρήση των Πρώτων Βοηθειών. Εκτός των άλλων, τους έδειξε τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση λιποθυμίας και σε περίπτωση πνιγμού στη θάλασσα ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι καλοκαιρινοί μήνες.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων , ο διευθυντής του 6ου Γυμνασίου Τρικάλων κ. Ζάντζος και οι επισκέπτες συμφώνησαν για περαιτέρω συνεργασία και από κοινού δράσεις για το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα...

Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για το σχολικό έτος 2024-2025

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές-ανανεώσεις εγγραφών-μετεγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Λύκεια, Α΄, Β΄, Γ΄ τάξη ημερησίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη εσπερινού, (ΓΕ.Λ.1/ΕΠΑ.Λ./Π.ΕΠΑ.Λ.) για το σχολικό έτος 2024-2025 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές (https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ).


Κατεβάστε έγγραφα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού (ΥΠΑΙΘΑ) με Θέμα «Προετοιμασία για την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για το σχολικό έτος 2024-2025».

20230426 ΥΔ_e-εγγραφές_Α

20230426 ΥΔ_e-εγγραφές_Β

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ 2024-25

 

Διαβάστε περισσότερα...

Εισαγωγή μαθητών/τριών ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, κατά το σχολικό έτος 2024-2025

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
  • 23 Μαΐου 2019

     

    ...
    Πολιτιστικά Προγράμματα
  • 08 Ιουνίου 2017
    Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος σχολικών δραστηριοτήτων μαθητικό περιοδικό  6ός ύλης διοργανώθηκε μια εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τρικάλων. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Μαΐου, με τη συμμετοχή όλων των μαθητών που εργάζονται για το περιοδικό, καθώς επίσης και των υπευθύνων εκπαιδευτικών. Κατά την άφιξή μας, η διευθύντρια του σχολείου...
    Πολιτιστικά Προγράμματα
  • 29 Απριλίου 2017
     «Τα κτήρια της πόλης μας αποκαλύπτουν την ιστορία τους»             Στο πλαίσιο υλοποίησης πολιτιστικού προγράμματος με θέμα "Γνωρίζω τα κτήρια της πόλης μου – μνημεία πολιτισμού" που υλοποιούμε στο σχολείο μας μαθητές της Γ τάξης, την Τετάρτη 29 Μαρτίου επισκεφθήκαμε τον Μύλο του Ματσόπουλου, το Μουσείο Βασίλη Τσιτσάνη, το...
    Πολιτιστικά Προγράμματα
Дървени летви - колчета http://www.emsien3.com/letvi от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3